Architect AvB | Architect
VRIJBLIJVEND MEEDENKEN Elk project begint met een idee. EAA denkt vrijblijvend mee om antwoord te geven op de economische haalbaarheid van de deze initiatie-fase. Hoe kunnen we uw ontwikkeling gezamenlijk een stap verder brengen. Een vrijblijvende schets of verkavelingsstudie helpt u bij het snel inzichtelijk maken van de mogelijkheden van uw ontwikkeling. MEER DAN CREATIEF Als onderdeel van een team, waarbij de opdrachtgever de randvoorwaarden en eisen bepaald, zetten we onze creativiteit maximaal in om de architectuur en stedenbouw zodanig in te passen zodat er een meerwaarde gecreëerd kan worden. We weten hoe de markt werkt en elke investering moet immers worden terugverdiend. ONTWERP Te verwerken: Ontzorgen door adviseurs aan te sturen alle invalshoeken optimale oplossing Lat hoog leggen en elkaar uitdagen Scherp en efficient
architect,helmond,
15823
page-template-default,page,page-id-15823,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Architect

Uitgangspunt is het maken van architectuur met duurzaamheid, technische logica, innovatieve omgang met de het programma van eisen, contextuele aanhechting en maximale gebruiksmogelijkheden.

 

Door betrokkenheid, kennis en vakmanschap te combineren creëren we een brede basis voor elke opgave. We ontwikkelen een totaalvisie waarbij disciplines als architectuur, stedenbouw en interieur onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

 

Esthetische duurzaamheid wordt bereikt door zorgvuldig de materialen, details en vorm te ondervragen op hun kwaliteit, onderhoud en toepassing over meerdere jaren.

 

Architectuur vanuit een herkenbare en inventieve benadering waarbij elke opgave uniek is door haar omgeving, geschiedenis en uitstraling. Een analytische ontwerphouding welke resulteert in gebouwen die vernieuwend zijn en toch een vertrouwde sfeer uitstralen.

 

De belangrijkste werkvelden zijn: binnenstedelijke inbreidingen, woningbouw, vrije sector woningen, utiliteitsbouw en interieurs. Sinds 2005 werken we intensief samen met KK Architecten en hebben gezamenlijk een groot deel van de woningen binnen de Veste in u.p. Brandenvoort ontwikkeld.