Architect AvB | plan “Rommelaan Helmond”
VRIJBLIJVEND MEEDENKEN Elk project begint met een idee. EAA denkt vrijblijvend mee om antwoord te geven op de economische haalbaarheid van de deze initiatie-fase. Hoe kunnen we uw ontwikkeling gezamenlijk een stap verder brengen. Een vrijblijvende schets of verkavelingsstudie helpt u bij het snel inzichtelijk maken van de mogelijkheden van uw ontwikkeling. MEER DAN CREATIEF Als onderdeel van een team, waarbij de opdrachtgever de randvoorwaarden en eisen bepaald, zetten we onze creativiteit maximaal in om de architectuur en stedenbouw zodanig in te passen zodat er een meerwaarde gecreëerd kan worden. We weten hoe de markt werkt en elke investering moet immers worden terugverdiend. ONTWERP Te verwerken: Ontzorgen door adviseurs aan te sturen alle invalshoeken optimale oplossing Lat hoog leggen en elkaar uitdagen Scherp en efficient
architect,helmond,
16318
page-template-default,page,page-id-16318,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

plan “Rommelaan Helmond”

Bij de ontwikkeling van een woning staan jouw wensen voorop. Flexibiliteit en keuzevrijheid maken talloze varianten mogelijk.

Zo is er keuze in de bouwstijl, plattegrond het woningtype en verschillende optiepakketten.

Keuze in stijl

Als eerste kent de woning een 3-tal architectuurstijlen waaruit je kunt kiezen; de klassieke, de landelijke en de moderne stijl. Dit is het startpunt van de woning, uiteraard kun je alles naar eigen wensen bepalen.

klassiek

Dit is de architectuurstijl waarbij de traditie van de Nederlandse bouwkunst wordt geëtaleerd. De schoonheid van deze woning ligt in de eenvoud en een goede harmonie.

Balans tussen massa, licht en ruimte! Details als terugliggende lagen, kleine neggemaat en brede kozijnen met een fraaie raamverdeling zijn kenmerkend.

Landelijk

De langgevelboerderij heeft model gestaan voor dit type. Gebruik van eerlijke materialen, een architectonische opbouw en accenten middels luiken en verbijzondering van de entree, maken het tot een aanwinst in elke landelijke omgeving.

Modern

Dit herkenbare type bouwt voort op de moderne traditie! Hierbij is rekening gehouden met de groepering van ramen en deuren, toegepaste luifels en een inpandige goot. De goothoogte is flexibel en uitermate geschikt voor inbreidingsgebieden in een stedelijke omgeving. Zorgvuldig gekozen materialen staan garant voor een afwisselend en fris gevelbeeld.

meer over “Zo, ga ik wonen!”