Architect AvB | WERKWIJZE
VRIJBLIJVEND MEEDENKEN Elk project begint met een idee. EAA denkt vrijblijvend mee om antwoord te geven op de economische haalbaarheid van de deze initiatie-fase. Hoe kunnen we uw ontwikkeling gezamenlijk een stap verder brengen. Een vrijblijvende schets of verkavelingsstudie helpt u bij het snel inzichtelijk maken van de mogelijkheden van uw ontwikkeling. MEER DAN CREATIEF Als onderdeel van een team, waarbij de opdrachtgever de randvoorwaarden en eisen bepaald, zetten we onze creativiteit maximaal in om de architectuur en stedenbouw zodanig in te passen zodat er een meerwaarde gecreëerd kan worden. We weten hoe de markt werkt en elke investering moet immers worden terugverdiend. ONTWERP Te verwerken: Ontzorgen door adviseurs aan te sturen alle invalshoeken optimale oplossing Lat hoog leggen en elkaar uitdagen Scherp en efficient
architect,helmond,
16176
page-template-default,page,page-id-16176,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

WERKWIJZE

VRIJBLIJVEND MEEDENKEN

Elk project begint met een idee. EAA denkt vrijblijvend mee om antwoord te geven op de economische haalbaarheid van de deze initiatie-fase. Hoe kunnen we uw ontwikkeling gezamenlijk een stap verder brengen. Een vrijblijvende schets of verkavelingsstudie helpt u bij het snel inzichtelijk maken van de mogelijkheden van uw ontwikkeling.

 

ONTWERP

Architectuur vanuit een herkenbare en inventieve benadering waarbij elke opgave uniek is door haar omgeving, geschiedenis en uitstraling. Een kritische en analytische houding welke resulteert in ontwerpen die vernieuwend zijn en toch een vertrouwde sfeer uitstralen. Elkaar uitdagen en de lat hoog leggen is ons niet vreemd.

 

MEER DAN CREATIEF

Als onderdeel van een team, waarbij de opdrachtgever de randvoorwaarden en eisen bepaald, zetten we onze creativiteit maximaal in om de architectuur en stedenbouw zodanig in te passen zodat er een meerwaarde gecreëerd kan worden.

Een zoektocht naar de optimale oplossing waarbij alle invalshoeken worden onderzocht. We weten hoe de markt werkt en elke investering moet immers worden terugverdiend.

 

PROCES BEGELEIDEN

Als onderdeel van een team nemen wij de zorg voor onze opdrachtgevers over door adviseurs aan te sturen en procedures bij gemeente en overige instanties te begeleiden. Ook kunnen wij u begeleiden tijdens de uitvoering van de bouw, esthetische begeleiding of directievoering. Goed overleg zorgt voor een bevredigend resultaat!